Forside

Fra DP-Tæller wiki
Version fra 3. jul 2018, 14:20 af Lc (diskussion | bidrag) Lc (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

www.dp-tæller.dk

Velkommen til dp-tæller.dk

Webstedet samler aftale- og regelgrundlaget for det nye dagpengesystem samt materiale til brug for implementeringen af de elementer i det nye dagpengesystem, som udmønter sig i ”fælles tællere”.

Webstedet samler desuden – som noget nyt – aftale- og regelgrundlaget samt materiale til brug for implementeringen af fremtidens dagpengesystem. Det nye materiale skal ses i tæt samspil med materialet om overgangen til et nyt dagpengesystem i 2017.

Der er i 2016 og 2017 lagt ”kogebogsmateriale” ud på webstedet. Materialet er udarbejdet af a-kasserne selv – i samarbejde med STAR – i en proces faciliteret af Danske A-kasser.

Nu – dvs. i midten af 2018 – er der lagt yderligere materiale ud på webstedet. Denne gang vedr. det fremtidige dagpengesystem. Materialet er udarbejdet af a-kassemedarbejdere for a-kassemedarbejdere og fokuserer på administrationen af det samlede dagpengesystem fra den 1. oktober 2018.

Det er vigtigt at understrege, at alt materiale på dette websted også fremover skal ses i sammenhæng med regler i love og bekendtgørelser og med vejledninger, der er udstedt af STAR og andre myndigheder, fx SKAT – og at materialet derfor ikke kan ”stå alene” eller ”stå over” udstedte regler og vejledninger.

Det er også vigtigt at understrege, at materialet fortsat langt fra behandler alle elementer i det fremtidige dagpengesystem.

Det er endelig vigtigt at understrege, at grundlaget for materialet kan ændre sig over tid. I så fald ændres materialet som udgangspunkt også. Materialet kan ændres uden varsel.

Alt materiale på dette websted er til fri afbenyttelse. Enhver benyttelse af materialet sker på eget ansvar og for egen risiko. Danske A-kasser og a-kasserne er ikke ansvarlige for, hvordan materialet benyttes, herunder for tab, skader mv. som følge af benyttelsen af dette websted eller dets materiale.

Vi bestræber os på hele tiden at sikre, at materialet på dette websted er korrekt – men kan ikke garantere herfor. Alt materiale og filer, der downloades eller på anden måde fremskaffes via brugen af dette websted, fremskaffes på eget ansvar og for egen risiko – også selv om der evt. er tale om fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller skadelige programmer modtaget fra webstedet eller fra filer som kan downloades via webstedet.


DanskeA-kasser CVI Logo lille.png